Kennis door specialisatie

U wilt als eigenaar van een dier graag de beste zorg voor uw huisdier. Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal biedt gespecialiseerde diergezondheidszorg voor uw hond. Onze klinieken zijn volledig uitgerust met de modernste apparatuur die nodig is voor het stellen van de juiste diagnose bij uw dier. Ook beschikken wij over geavanceerde apparatuur waarmee we behandelingen kunnen instellen en operaties kunnen uitvoeren.

Voorbeelden daarvan zijn röntgendiagnostiek, echografie, ECG en echocardiografie. Ook laboratoriumdiagnostiek van bloed, urine en ontlasting behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen we hematologisch bloedonderzoek, chemisch bloedonderzoek, bacteriologisch en mycologisch onderzoek doen. Na het stellen van een diagnose wordt in overleg met u de behandeling gestart.

Onze klinieken beschikken over moderne, goed geoutilleerde operatiekamers. Narcose met behulp van gasanaesthesie of CRI is mogelijk. We beschikken over apparatuur om endoscopische operaties uit te voeren. Op orthopedisch gebied verrichten we de meest uiteenlopende operaties, van fractuurstabilisaties tot LPC operaties, kruisbandoperaties (zoals TTA rapid) etc.

Uw dier kan vervolgens rustig wakker worden in een van onze uitslaapkamers, onder toeziend oog van onze goed opgeleide assistentes.

Behandeling vindt plaats na (telefonische) afspraak van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 19.30 uur en vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.  Op zaterdag van 8.00 uur tot 10.00 uur. Buiten deze openingstijden van de klinieken vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer  0548-655065

Online Huisdierapotheek banner