Voeding hond

Voeding

Wij werken samen met Royal Canin®. Zij hebben een complete lijn voedingen voor de gezonde hond en kat en een uitgebreide dieetlijn ter ondersteuning van zieke dieren.

Alle Royal Canin® voedingen zijn volledig afgestemd op de leeftijd, het ras en de medische behoeften van uw huisdier. Om te blijven voldoen aan de meest moderne inzichten op voedingsgebied, blijft het Royal Canin® assortiment echter voortdurend in ontwikkeling.
 
Omdat we bij Royal Canin® vinden dat onze hoogwaardige voedingen vergezeld moeten gaan van het best mogelijke voedingsadvies, zijn onze voedingen uitsluitend verkrijgbaar bij dierenartspraktijken. Dierenartsen en hun assistenten zijn immers de deskundigen die uw huisdier kennen en op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand en daardoor het beste weten wat uw huisdier nodig heeft.
 
Graag adviseren wij u dus over de mogelijkheden in de voeding van uw hond of kat! We kijken uitgebreid naar het beste dieet voor uw huisdier. Twijfel ook niet om één van de dierenartsen of onze gediplomeerde assistentes ernaar te vragen!