Voeding hond

Voeding

Wij werken samen met Dechra Veterinary Products, waar dieetvoeding van Specific® wordt geproduceerd. Specific® heeft een complete lijn voedingen voor de gezonde hond en kat en een uitgebreide dieetlijn voor ondersteuning van zieke dieren.

Alle Specific® voedingen zijn volledig afgestemd op de leeftijd, het ras en de medische behoeften van uw huisdier. Om te blijven voldoen aan de meest moderne inzichten op voedingsgebied, blijft het Specific® assortiment echter voortdurend in ontwikkeling.
 
Omdat we bij SPECIFIC® vinden dat onze hoogwaardige voedingen vergezeld moeten gaan van het best mogelijke voedingsadvies, zijn onze voedingen uitsluitend verkrijgbaar bij dierenartspraktijken. Dierenartsen en hun assistenten zijn immers de deskundigen die uw huisdier kennen en op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand en daardoor het beste weten wat uw huisdier nodig heeft.
 
Graag adviseren wij u dus over de mogelijkheden in de voeding van uw hond of kat! We kijken uitgebreid naar het beste dieet voor uw huisdier. Twijfel ook niet om één van de dierenartsen of onze gediplomeerde assistentes ernaar te vragen!
 
Wist u trouwens dat we een spaarsysteem hanteren voor de klanten die voeding voor hun huisdier afnemen? U kunt hiermee veel voordeel krijgen op de voeding voor uw huisdier! Vraag ernaar bij de balie!