Wie zijn wij?

Afbeelding: VarkensTeam De Oosthof Dierenartsen

Ons VarkensTeam bestaat uit ambitieuze mensen, die zich onderscheiden in kennis, enthousiasme, betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak. Onze oostelijke mentaliteit drijft ons verder.

Samen met u werken wij aan betere diergezondheid. Wij luisteren naar uw wensen en doelstellingen en prikkelen u om het beste uit uw bedrijf te halen. De klant staat bij ons altijd centraal.

Het VarkensTeam van De Oosthof is er klaar voor!

Afbeelding: Hermen Verkerk

Hermen Verkerk

 

Even voorstellen

Ik ben Hermen Verkerk. Sinds 1991 werkzaam bij DAP De Hagmolen en de laatste jaren in het samenwerkingsverband De Oosthof. Ik ben met name werkzaam als varkens- en rundvee dierenarts. Deze interesse is voortgekomen uit het feit dat ik opgegroeid ben in de Gelders Vallei, een gebied... Lees hier meer over Hermen Verkerk.

Rian van der Heijden

Rian van der Heijden

 

Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in Groenlo en sinds 1 februari 2015 werkzaam als manager bij De Oosthof dierenartsen. Na gestudeerd te hebben aan het Van Hall in Leeuwarden ben ik acht jaar werkzaam geweest in de Petfood en heb ik mij verder geschoold in de marketing en communicatie. Lees hier meer over Rian van der Heijden.

Mariël Eidhof

Mariël Eidhof

 

Even voorstellen

Ik ben Mariël Eidhof en ben ‘vers’ van de faculteit diergeneeskunde. Onlangs ben ik afgestudeerd in de richting landbhuisdieren en veterinaire volksgezondheid. Vanaf 1 november a.s. ga ik werken als rundvee- en varkensdierenarts bij dierenartsenpraktijk de Hagmolen. Mijn roots liggen in Manderveen, waar ik ben opgegroeid op een... Lees hier meer over Mariël Eidhof.

Afbeelding: Johan Kamp

Johan Kamp

 

Even voorstellen

Sinds 1983 dierenarts en de laatste 15 jaar gespecialiseerd in varkens. De varkenshouderij in Nederland is wat technische resultaten betreft één van de beste in de hele wereld. Ook wat betreft antibioticum gebruik nemen wij in Nederland het voortouw. Dit gaat alleen middels een goed management,... Lees hier meer over Johan Kamp.

Afbeelding: Nico Brons

Nico Brons

 

Even voorstellen

Mijn naam is Nico Brons. Ik ben in 1974 in Friesland geboren, ik heb in Brabant mijn jeugd doorgebracht en ik heb vervolgens in Wageningen en Utrecht gestudeerd. Direct na het halen van mijn diploma in 2002 ben ik in Noord-Limburg in een grote varkenspraktijk aan de slag gegaan. In Limburg heb ik ook mijn vrouw ontmoet...  Lees hier meet over Nico Brons.

Arjan Schuttert

Arjan Schuttert

 

Even voorstellen

Mijn naam is Arjan Schuttert en sinds 1999 werkzaam als dierenarts. Al tijdens mijn studie heb ik mij toegelegd op de geneeskunde van het varken. Nu werk ik als varkensarts bij De Oosthof vanuit DAP de Hagmolen. Ik ben getrouwd met Rita Schuttert-Wilps. Zij werkt vanuit DK Hellendoorn-Nijverdal bij de Oosthof. Lees hier meer over Arjan Schuttert.

Karin Pikula-Meijer

Karin Pikula-Meijer

 

Even voorstellen

Mijn naam is Karin Pikula-Meijer en ik ben inmiddels 2 jaar werkzaam bij De Oosthof. Na mijn studie Diermanagement heb ik bij meerdere bedrijven werkervaring opgedaan totdat ik mijn plek vond als marketing medewerker van De Oosthof. Lees hier meer over Karin Pikula-Meijer.

Afbeelding: Gilbert van Hagen

Gilbert van Hagen

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Aandoeningen van de luchtwegen zorgen nog steeds voor veel schade in de varkenshouderij. Door een complex samenspel van o.a. ziektekiemen, voeding, klimaat, weerstand en management spelen de luchtwegen een grote rol in de technische resultaten van uw bedrijf. Een goede analyse van alle risicofactoren... Lees hier meer over Gilbert van Hagen.

Afbeelding: Andre Roelofs

André Roelofs

 

Wat kan ik voor u betekenen?

No-nonsense bedrijfsbegeleiding. Bedrijfs-analyse om problemen in kaart te brengen en die gezamenlijk op te lossen. Klantgericht met Humor! Lees hier meer over André Roelofs.

Afbeelding: Tom Verbrugge

Tom Verbrugge

 

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Verbrugge, in Juli 2015 ben ik afgestudeerd van de faculteit diergeneeskunde te Utrecht en sindsdien werkzaam als varkensarts vanuit de praktijk Gelre dierenartsen binnen De Oosthof. Het werd me al vroeg in de studie diergeneeskunde duidelijk dat... Lees hier meer over Tom Verbrugge.

Rita Schuttert-Wilps

Rita Schuttert-Wilps

 

Even voorstellen

Mijn naam is Rita Schuttert-Wilps en ik werk vanuit Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal bij De Oosthof. Ik ben geboren in Hardenberg en sinds mijn afstuderen in 1999 heb ik eerst 2 jaar als varkensarts gewerkt bij een dierenartsenpraktijk in Noord-Brabant. Samen met Arjan Schuttert heb ik 3 kinderen en... Lees hier meer over Rita Schuttert-Wilps.